Stressfri Produktivitet


  • Få fler saker gjorda
  • Rätt saker gjorda 
  • Lär dig minska och hantera stress 
  • Upplev mer livskvalitet i vardagen

Din förmåga att vara produktiv är direkt beroende av din förmåga att slappna av. Ju fler saker som rullar runt i huvudet desto färre saker får du gjorda. Enbart när ditt sinne är klart och dina tankar organiserade kan du uppnå Stressfri Produktivitet och få kontakt med din fulla kreativa potential.

Oavsett om du väljer att gå på en workshop eller bli individuellt coachad introduceras du i ett kraftfullt produktivitetssystem som automatiskt kommer att hjälpa dig att få fler – och rätt – saker gjorda och mer fritid. När du lärt dig systemet slipper du lägga tid och kraft på att känna dig fastlåst, stressad och överväldigad. Stressfri Produktivitet är en konst och en teknik som du enkelt kan lära dig. Konkreta övningar för att hantera email, pappersarbete och oförutsedda krav ingår.

Vi går även igenom hur man kan göra när man sitter fast. Det leder till att du blir lugnare och upplever mer kontroll, samtidigt som du kan få en god översikt över det du är ansvarig för och vart du är på väg. Detta frigör både tid, energi och livsglädje. Du blir avsevärt mer effektiv och, framför allt, kommer du att må bättre och skapa mer utrymme i ditt liv för familjen, vänner, fritidsintressen, resor och vila.

Ibland kan det kännas som att arbetsbördan är enorm och då är det av största vikt att du kan få bukt med känslor av ångest, förvirring och överväldigande. Genom att lära dig systemet och principerna bakom Stressfri Produktivitet kan du öka farten och effektiviteten samtidigt som du minskar din ansträngning. Att lära sig de verktyg och tekniker som leder till Stressfri Produktivitet är ovärderligt för alla som vill underlätta sitt arbete och hantera en hektisk tillvaro, både på det personliga och professionella planet.

På vilka sätt kan du utvecklas och bemästra arbetsflödet?