Workshops för organisationer och företag

Introduktion – bemästra arbetsflödet

 Ni lär er hur systemet och hur dess modeller, tekniker och verktyg fungerar. Bland annat går vi igenom hur ni får ut det mesta av era  kalendrar, skapar smarta och funktionella “att göra-listor”, system för nästa åtgärd, överblick i projekt och synkroniserar allting till en fungerande helhet. Ni lär er ett vattentätt system i 5 enkla steg för att samla in och bearbeta alla era uppgifter och lösa trådar i ett välorganiserat system, som ger er full kontroll och total överblick.  

Referenssystem och mailhantering

Vi går igenom papper, pärmar och dokument och skapar ett lättåtkomligt och praktiskt referenssystem för det ni vill spara så att ni enkelt hittar det ni letar efter. Vi sorterar mail i ett praktiskt och lätthanterligt mappsystem, så att inboxen alltid är tom och alla har överblick över inkomna och skickade mail.

Utkikstornet – högre och längre perspektiv

 Vi tar reda på och går igenom företagets eller arbetsgruppens kärnvärderingar och sätter mål på kort och lång sikt för att skapa en tillvaro där ni arbetar i enlighet med era mål och värderingar.

 Den naturliga planeringsmodellen

Hjärnan är vårt bästa planeringsverktyg och den naturliga planeringsmodellen bygger på hjärnans naturliga förmåga att tänka igenom allt som vi vill uppnå. Vi går igenom hur ni kan gå tillväga för att planera uppgifter och projekt och lösa upp knutar där ni fastnat och inte vet hur ni ska gå vidare. Vi går igenom fem tydliga steg: syfte, mål, brainstorming, organiserande och handling.

Perspektiv, uppföljning och upprätthållande

För att er stressfria och produktiva organisation ska fortsätta fungera behöver allt ni lärt er upprätthållas och fungera i vardagen framöver. Vi ser över helheten och säkerställer till att verktygen fungerar optimalt för just era förutsättningar. När varje medarbetare vet att systemet fungerar och att all information som hanteras är aktuell och uppdaterad kommer ni att känna full tillit till varandra och systemet. Detta är en förutsättning för Stressfri Produktivitet.  

Om du har frågor eller vill boka en workshop kan du kontaka mig här.